5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT CAZARE IN PREDEAL EXPLAINED

5 Simple Statements About cazare in predeal Explained

5 Simple Statements About cazare in predeal Explained

Blog Article

hotel in predealRestaurantul proprietatii serveste preparate internationale, iar barul din hol ofera o gama larga de bauturi. Pentru evenimente personal, aceasta proprietate are o sala de banchet cu 250 de locuri.

Immediate Booking colaboreaza direct cu mari touroperatori si chiar cu hoteluri afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.

Pretul mediu pe noapte al camerei la Hotel Carmen este 165lei. Simply click aici pentru a afla pretul closing pentru perioada dorita.

utsakia”. The Greek Delicacies has a long tradition so regardless of what your tastes are, we have been positive you’ll come across something you’ll really like below (Vegetarian options obtainable).

Localizat in inima statiunii Predeal, un resort de munte si ski, Hotel CARMEN este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente private.

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe web page-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la cazare predeal booking conditiile unitatilor de cazare.

Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns specific din partea afla mai multe Hotel CARMEN. Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:

Immediate Booking isi doreste sa devina cel mai utilizat afla mai multe magazin de turism on-line din Romania, punand in legatura directa hotelierul cu turistul, la cele mai mici preturi.

Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest site Internet, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord

Oferta hotelului contine o lista de servicii de ultima ora in domeniul turismului, iar oaspetii hotelului vor beneficia de cazare, centru de conferinte/evenimente, restaurant, un stylish centru SPA cu piscina, coffee lounge in foyer, centru de divertisment, toate avand un own dedicat si pasionat.

Localizat in inima statiunii Predeal, un resort de munte si schi, Hotel CARMEN este hotel expres predeal destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente private. Atat camerele cat si apartamentele pun la dispozitia oaspetilor un confort unic prin designul treatment imbina elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde care creaza o atmosfera intima, placuta, prin mobilierul ultramodern si materialele fine folosite cat si prin serviciile de calitate pe treatment le punem la dispozitia oaspetilor nostri.

Mancarea de la restaurantul hotelului nu a fost foarte buna, pacat de toate celelalte servicii treatment au fost excelente.

Promitem ca va fi o seara minunata cu multe bunatati si bauturi grecesti, cu muzica greceasca si internationala, cu dessert bar si multe sporturi extreme alte surprize!

It looks like you had been misusing this element by going also rapid. You’ve been temporarily blocked from employing it.

Report this page